Detacheren
projectmatig, ongeacht de duur van het project
Werving en selectie
Staf- en kaderpersoneel die u direct een vast dienstverband wil aanbieden
Payrolling
U heeft een werknemer, maar wil de loonadministratie uitbesteden
Tijdelijke outplacement
in situaties waarbij overcapaciteit is ontstaan
De organisatie
Bedrijven
Vacatures
Contact
Kandidaten
zoek
 
Vaste of tijdelijke baan

Werving en selectie (vast) of detacheren (tijdelijk)?
De kandidaat en de opdrachtgever bepalen via welke constructie de bemiddeling zal plaatsvinden. Steeds vaker kiezen bedrijven voor de optie om een kandidaat eerst een periode in te huren en daarna een vast dienstverband aan te bieden. Naast het projectmatig detacheren biedt DMC u tevens de mogelijkheid om bij onze eigen organisatie in vaste dienst te komen.

Onze opdrachtgevers
De opdrachtgevers van DMC zijn vaak toonaangevende bedrijven in uiteenlopende branches aan zowel de advieskant als de uitvoering. De projecten bestaan uit alle fases, dus van ontwerp tot en met de oplevering:

Bedrijven met langdurige projecten, zoals Luchthaven Schiphol en diverse (Semi)-overheden zijn belangrijke opdrachtgevers van DMC.

De werkwijze
Na ontvangst van uw persoonsgegevens wordt uw Curriculum Vitae ingevoerd in ons databestand en vergeleken met de openstaande vacatures. Indien wij een passende vacature hebben zullen wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij de opties maar u beslist uiteindelijk bij welk bedrijf wij uw CV mogen voordragen, de volgende stap is een (vrijblijvend) gesprek bij onze opdrachtgever.

Bij een bemiddeling worden alle afspraken bevestigd in een arbeidsovereenkomst. Naast een goed salaris, dat met uw ervaring meegroeit, bieden wij u ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

26 doorbetaalde vakantiedagen
Doorbetaling van alle Nationale Feestdagen
2/3 bijdrage door DMC in onze pensioenregeling
8% vakantietoeslag
100% doorbetaling bij ziekte
Studieovereenkomst
Reiskostenvergoeding
NEN 4400-1 gecertificeerd en geregistreerd bij de Stichting Normering ArbeidKlik op vacatures voor een beknopt overzicht uit ons aanvragenbestand.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend advies, neem dan contact op met een van onze consultants.